LevinSky Luxury Villa – luksushuvila Levillä

Mieleenpainuvaa arkkitehtuuria – Aitoa ja uniikkia luksusta

“Uskomme ylellisyyden syntyvän aitoudesta, toimivuudesta ja huolella harkituista yksityiskohdista.”

Luksushuvila Levillä – Tarkoituksenmukaisuutta, modernia pohjoista suunnittelua ja uskomattomia näköaloja yhdistävä LevinSky Luxury Villa on täydellinen valinta unohtumattoman loman, merkkipäivän tai työyhteisön tapahtuman kohteeksi. Luksushuvila Lapissa on kokemus, josta näytit lomasi jokaisena hetkenä.

Tutustu huvilaamme

Levin sky aamupala
Huikeat panoramanäkoalat

360m merenpinnan yläpuolella sijaitseva LevinSky Luxyry Villa tarjoaa vierailleen huikeat näköalat Ounasjokilaaksoon ja pohjoiseen vaara- ja tunturimaisemaan. Kiintopisteenä maisemassa toimii 581m korkea Kumputunturi.

Levin sky sauna
12 hengen kelosauna

Ainutlaatuinen kelosaunamme toivottaa tervetulleeksi jopa 12 saunojaa yhtä aikaa. Saunan tilavasta ja viihtyisästä pukuhuoneesta löytyy WC sekä jääkaappi saunajuomille.

Levin sky makuuhuone
Makuuhuoneet

Kaikissa makuuhuoneissa on Finlaysonin parisängyt, jotka voidaan erottaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. WC-tiloja on yhteensä neljä ja jokaisessa kerroksessa on oma suihku.

Levin sky ruokailu tila
Tilava olohuone ja ruokailutila maisemaikkunoin

Huvilan 300 neliötä on jaettu kolmeen avaraan kerrokseen, mikä sopii niin hauskaan yhdessäoloon kuin omaan rauhaan ja rentoutumiseen. Keskikerroksen olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa, mikä mahdollistaa myös juhlien kuten häiden, kastajaisten ja merkkipäivien järjestämisen. Kaiken kruunaavat upeat maisemat.

Alakerran oleskelutila

Alakerran oleskelutilan 55 tuuman Sony TV:llä, PS4:llä ja Genelecin äänentoistojärjestelmällä voit nauttia elokuvista, musiikista ja peleistä. Tilan suunnittelussa korostuu huvilan monikäyttöisyys erilaisten ryhmien vierailujen aikana. Lapset voivat katsella oleskelutilassa elokuvia, vanhemmilla on samaan aikaan tilaisuus ruokailla tai saunoa kerrosta ylempänä ja ylimmässä kerroksessa perheen pienimmät voivat nukahtaa omassa rauhassa.

Ulkoterassi, poreamme ja takkasyvennys

Tilava 8 hengen Novitek ”Levi” poreamme on ympärivuotisesti käytettävissä. Tunturinäkymät, LED-valaistus ja muurarimestarin tekemä ulkotakka tekevät kylpyelämyksestä nautinnon.

Erityisominaisuudet

LevinSky Luxury Villa tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisen majoituselämyksen ja räätälöityjä palveluja. Tule kokemaan aitoja elämyksiä upeissa puitteissa.

Sauna 12 hengelle

Sauna kuuluu erottamattomasti suomalaiseen arkeen. Me rakensimme saunan, jonka kelolauteet ja pehmeät löylyt ovat lomasi arvoinen elämys. Napin painalluksella sauna lämpeää 60 minuutissa.

Ulkoporeallas

Tilava ulkoporeallas on ympärivuotisesti käytettävissä. Kesäisin voit nauttia altaasta kesäyön auringossa ja talvella kirkkaiden tähtien ja tanssivien revontulten alla.

Revontulilaavu

Rakensimme vuonna 2018 huvilan etupuolelle ison ja upean kelolaavun. Laavulta avautuvat upeat näkymät Ounasjokilaaksoon ja koillistaivaalle. Laavulta löytyy kaikki tarpeellinen lämpimistä porontaljoista keittiövälineisiin ja polttopuihin. Nuotioelämys vailla vertaa!

Sinulle räätälöityä palvelua

LevinSky Luxury Villan kumppanit tarjoavat räätälöidyt palvelupaketit, kuljetukset, opastukset, erityistilaisuudet ja huippuluokan catering-palvelut vieraillemme. Miksi et vierailullasi antaisi paikallisen huippukokin valmistaa täydellisen illallisen tai koulutetun oppaan viedä sinut vierainesi pyytämään lohia? Toiveestasi lennätämme sinut myös yksityisellä suihkukoneella Lappiin!

Kävelymatkan päässä rinteistä

Levi tarjoaa maailmanluokan laskettelurinteitä, kelkkareittejä ja latuverkostoja. Huvilalta on vain 600 metriä lähimmille rinteille ja ladulle. Kesäisin reitit ovat suosittuja vaeltajien ja maastopyöräilijöiden keskuudessa.

Pidätkö näkemästäsi?
Näköalat

Huvilan sijainti korkealla tunturissa avaa huikeat näköalat ympäröivään tunturimaisemaan. Tulet yllättymään, miten eri vuodenajat erilaisine valo- ja sääolosuhteineen tekevät jokaisesta vierailusta ja hetkestä ainutlaatuisen. Tule ja koe oma Lappisi!

Mitä enää odotat? LevinSky Luxury Villa – Aito luksushuvila Levillä