Loma Levillä – Tekemistä ja kokemista vuoden jokaiselle päivälle

LOMAILE LEVILLÄ – SUOMEN JOHTAVASSA HIIHTOKESKUKSESSA LAPISSA

Loma Levillä tarjoaa tekemistä ja kokemista vuoden jokaiselle päivälle.

Tässä vain muutamia esimerkkejä, löydät lisää ideoita sivulta www.levi.fi Paikalliset yhteistyökumppanimme räätälöivät mielellään yksilöllisen ohjelman, henkilökohtaisen opastuksen, ensiluokkaiset ateriapalvelut, tapahtumasuunnittelun, kuljetukset lentokentän ja huvilan välille, ja paljon muuta vierailullesi. Kysy meiltä lisää!

Melonta ja SUP-lautailu

Vesiurheilumahdollisuudet ovat Levin järvien ja jokien huikeissa maisemissa monipuoliset.

Kalastus

Miltä kuulostaisi lohestus, pannukahvit nuotiolla ja tuoreen saaliin valmistus avotulella?

Pyöräily

Levi tarjoaa upeat puitteet, olitpa sitten liikkeellä maastopyörällä tai läskipyörällä tai halusitpa harrastaa alamäki- tai maantiepyöräilyä. Samalla hengittät maailman puhtainta ilmaa.

Golf

Vuorokauden ympäri golffaajia palveleva 18-reikäinen golfrata sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa. Matkaa huvilallemme on vain 5km!

Laskettelu, lautailu ja hiihto

Levi tarjoaa kaikille jotakin: kymmenittäin rinteitä laskettelijoille ja lautailijoille, sekä kaikentasoisille hiihtäjille sopivia reittejä.

Moottorikelkat, husky- ja porosafarit

Koe vauhtia ja voimaa moottorikelkkaillessa tai koiravaljakossa, tai valitse letkeämpää menoa pororeessä luonnon hiljaisuudessa. Tai miten olisi yöllinen retki revontulien loisteessa.

LevinSky & Suomen Lappi
Mitä enää odotat?