Levin luksushuvila – Yksi kuva on enemmän kuin 1000 sanaa

Huvilan kuvagalleria

Kuvia ja videoita huvilasta

Levin luksushuvilan LevinSky Luxury Villan lisätietoja kuvien ja videoiden kautta. Jokainen vuodenaika lapissa on hyvin erilainen ja niiden mukaan maisemien katselu huvilan isoista ikkunoista saa loman tuntumaan todella erityiseltä. Ja kun olet meillä vieraana, otamme mielellään vastaan kuviasi lisättäviksi omiin kanaviimme, sekä voit jakaa niitä joko tägäämällä kuvaan huvilamme tai hashtagilla #levinskyluxuryvilla

Levin luksushuvila - LevinSky Luxury Villa

3 kerrosta, 3 makuuhuonetta, 2 olohuonetta, täysin varusteltu keittiö, mahtavat tunturi näkymät, ulkoporeallas.

Previous slide
Next slide

Kesäisiä kuvia ja maisemia LevinSky Luxury Villasta ja Levin alueesta. Kesäinen Levi tarjoaa upeat lappilaiset maisemat. Huvilastamme avautuu upeat maisemanäkymät.

Maaliskuu on yksi parhaista talvikuukausista Lapissa. Laskettelu- ja hiihtokausi ovat parhaimmillaan ja aurinko nousee jo korkealle. Levin luksushuvila LevinSky Luxury Villa tarjoaa luksustason lomakohteen.

Helmikuinen lappi on todellinen talvikuukausi. Hyvällä säällä aurinkokin paistaa jo näyttävästi. Talvimatkailun parhaita kuukausia. Myös revontulet loimuavat taivaalla ja niitä voi päästä ihailemaan ulkoporealtaamme lämmössä.

LevinSky & Suomen Lappi
Mitä enää odotat?