LevinSky Luxury Villa

Täydellinen lomakokemus Levillä

Henkeäsalpaavat näköala
jylhiin tunturimaisemiin

LevinSky Luxury Villa on ainutlaatuinen 5 tähden ja 300 neliön huvila Levin maineikkaalla Utsuvaaran alueella. Huvilan sijainti korkealla tunturissa avaa huikeat näköalat ympäröivään tunturimaisemaan. Huvilan ympärillä koskematon kivirakka kertoo ikuista tarinaansa viimeisestä jääkaudesta.

Maisemat tulevat lähellesi niin huvilan ulkoterassilla, laavulla kuin sisätiloissa maisemaikkunoiden äärellä. Tunturituulten kylmyydeltä pääsee suojaan premium-luokan porealtaaseen, minkä yllä revontulet tanssivat talvi-iltoina ja taikovat unohtumattomia elämyksiä. Kesäisin Lapin maaginen keskiyön aurinko kiertää huvilaa leikkien valollaan.

Sisustuksen yksityiskohdissa ei ole tehty kompromisseja. Ensiluokkainen sisustuskonsepti ja tarkkaan harkitut laadukkaat laitevalinnat takaavat, että lomasi, merkkipäiväsi tai liiketapahtumasi onnistuu mieleenpainuvalla tavalla.

Tervetuloa LevinSky Luxury Villaan!

Luotu unohtumattomia hetkiä varten

Unelmaloma, merkkipäivä tai liiketapahtuma – LevinSky Luxyry Villa tarjoaa joka hetkeen parhaat puitteet

Levin sky ruokailu tila

Tilaa nauttia

Huvilan 300 neliötä on jaettu kolmeen avaraan kerrokseen, mikä sopii niin hauskaan yhdessäoloon kuin omaan rauhaan ja rentoutumiseen. Keskikerroksen olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa, mikä mahdollistaa myös juhlien kuten häiden, kastajaisten ja merkkipäivien järjestämisen. Kaiken kruunaavat upeat maisemat.

Levin sky sauna

Kelosauna

Ainutlaatuinen kelosaunamme toivottaa tervetulleeksi jopa 12 saunojaa yhtä aikaa. Ruokailutila tuntuu jatkuvan maisemaikkunoiden läpi suoraan tunturimaisemaan. Ainutlaatuinen kelosauna toivottaa tervetulleeksi jopa 12 saunojaa yhtä aikaa. Saunan pukuhuoneesta löytyy luonnollisesti jääkaappi saunajuomille.

Levin sky makuuhuone

Yöpyminen huvilass

Kaikissa makuuhuoneissa on Finlaysonin parisängyt, jotka voidaan erottaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. WC-tiloja on yhteensä neljä ja jokaisessa kerroksessa on oma suihku.

Tervetuloa
ainutlaatuiselle Leville

Levin Matkailukeskus tarjoaa innostavia aktiviteetteja ja kokemuksia läpi vuoden. Syksyn ruska ja revontulet, joulu ja uusi vuosi, talven ja kesän kausiaktiviteetit. Nauti golfista, tunturipyöräilystä, vaelluksista, lenkkeilystä, kalastuksesta, hiihdosta, laskettelusta, kelkkailusta, poro- ja husky-safareista, kylpylästä, taiteesta ja kulttuurista, alueen ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Levi on hiihtokeskusten edelläkävijä Suomessa ja koko Skandinaviassa. LevinSky Luxury Villalla on paikallisia yhteistyökumppaneita, jotka tuovat huvilalle kaiken tarpeellisen catering- ja ohjelmapalveluista vaativiinkin odotuksiin vastaavaan henkilökohtaiseen hovimestaripalveluun. Tervetuloa!

Koe taianomaiset hetket

Yötaivas tähtineen toimii usein myös revontulten näyttämönä.

Hyviä syitä vierailla LevinSky Luxury Villassa

5 tähden lomakokemus – Tutustu huvilaan

Neljä vuodenaikaa

Kaikki vuodenajat ovat Lapissa erilaisia. Takaamme, että jokainen vierailu on unohtumaton.

Hyvät yhteydet

Tulitpa autollla, bussilla tai lentäen, LevinSky Luxury Villaan on helppoa saapua. Huvila sijaitsee 15 minuutin päässä Kittilän (KTT) lentokentältä. Yhteistyökumppanimme kautta voit varata käyttöösi myös yksityisen suihkukoneen ja maakuljetukset lentokentälle kummassakin päässä.

Ainutlaatuinen elämys

Jos et ole vielä nähnyt revontulia tai ihaillut keskiyön aurinkoa, olemme rakentaneet sitä varten LevinSky Luxury Villan pihalle uuden revontulilaavun, josta avautuvat huikeat näkymät koillistaivaalle. Huvilan ympärillä koskematon kivirakka kertoo ikuista tarinaansa viimeisestä jääkaudesta. Myös Jerisjärven kuuluisa shamaani vierailee mielellään tällä paikalla.

Aktiviteetit ja palvelut

Levi on Suomen suurin matkailukeskus, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja kaikkina vuodenaikoina. Huskysafarit, kelkkasafarit, murtomaahiihto, maailmancup-tasoiset laskettelurinteet, golf, vaellus, mikroautoilu, kalastus, pilkkiminen – Levillä voit tehdä kaikkea. Levi tunnetaan myös vauhdikkaasta yöelämästään Levikeskuksessa. Levillä esiintyvät säännöllisesti maan eturivin artistit erilaisten tapahtumien yhteydessä ja talvikauden viikonloppuina. Lisätiedot ohjelmatarjonnasta: www.levi.fi. Paikalliset yhteistyökumppanimme räätälöivät mielellään yksilöllisen ohjelman ja ensiluokkaiset ateriapalvelut vierailullesi.

Mitä enää odotat?

Utsunkutsu 4, 99130 Sirkka, Finland | info(at)levinsky.fi | +358 40 567 4591