Levi 'n' Sky Luxury Villa - Täydellinen lomakokemus Levillä!

Levi 'n' Sky Luxury Villa on joulukuussa 2012 valmistunut 5-tähden ja 300 neliön kelohuvila Levin Utsuvaarassa, Levin kauneimpien maisemien keskellä. Se tarjoaa unohtumattomat näköalat ja puitteet tasokkaaseen lomanviettoon, merkkipäiviin sekä yritysten kokous- ja virkistysmatkoille.

Levi ’n’ Skyssä on kuusi makuuhuonetta, viiden tähden varustelu, isot tilat ilman ahtaudentuntua sekä viimeistellyt yksityiskohdat, joiden ansiosta sinä voit keskittyä nauttimaan oleilustasi. Rinteeseen ja ladulle matkaa vain noin 600 metriä, ja Levin keskustan palvelut ovat 10 minuutin ajomatkan päässä. Lähin ravintola on muutaman sadan metrin päässä ja halutessasi lisäpalveluita, saat ne myös mökille saakka. Kysy meiltä lisää!

Levi ’n’ Skyn parasta antia ovat 360m korkeudesta avautuvat maisemat, jotka tuntuvat jatkuvan saumattomasti sisätiloihin saakka. Upeista Lapin maisemista, revontulista ja tähtitaivaasta voit nauttia näköalaterassillamme, jossa on muurarimestarin tekemä ulkotakka ja ympäri vuoden käytössä oleva 8-hengen ”Levi Premium” poreamme.

Tervetuloa Levi ’n’ Sky Luxury Villaan!

**Ajantasainen varauskalenteri ja tiedustelut**